Vakar, lapkričio 30 d., Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje įvyko šventinė konkurso „Riešutas“ apdovanojimų ceremonija, kurioje už pasiekimus profesinėje veikloje buvo pagerbti geriausi Alytaus ir Vilniaus apskričių viešųjų bibliotekų bibliotekininkai. Renginio metu daug dėmesio buvo skirta viešųjų bibliotekų vykdomam Medijų ir informacinio raštingumo ugdymui, atnaujintai tarpbibliotekinio abonemento paslaugai.

Trakų viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotojai Justinai Varičkinai buvo įteikta specialioji padėka už įsitraukimą planuojant ir organizuojant medijų ir informacinio raštingumo veiklas bibliotekoje, koordinuojant renginius Pasaulinės medijų ir informacinio raštingumo savaitės metu.

Padėka už labai gerus rezultatus skleidžiant žinią apie duomenų bazes bibliotekoje skirta Trakų viešosios bibliotekos vyresniajai bibliografei Akvilei Narbutienei.
Trakų viešosios bibliotekos vyriausiajai bibliotekininkei Loretai Maliužinaitei įteikta padėka už aktyvumą vykdant tarpbibliotekinio abonemento paslaugą – ji įvykdė daugiausia tarpbibliotekinio abonemento užklausų Vilniaus regiono bibliotekų tinkle.

Džiaugiamės, kad Trakų viešosios bibliotekos darbuotojų įgyvendinamos veiklos yra pastebimos ir vertinamos.


Trakų viešosios bibliotekos informacija

Dalintis straipsniu: