Paskutinę rudens dieną Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje vyko Vilniaus regiono bibliotekų tarybos posėdis. Jo metu daug dėmesio skirta viešųjų bibliotekų vykdomam Medijų ir informacinio raštingumo ugdymui, atnaujintai tarpbibliotekinio abonemento paslaugai.

Pasibaigus posėdžiui vyko tradiciniai regiono bibliotekų „Riešuto“ apdovanojimai. Geriausiu Vilniaus regiono bibliotekos vadovu išrinkta – Švenčionių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Leonarda Vilčiauskienė.

Tai didelis pasiekimas ir pripažinimas už jos įnašą bibliotekos veikloje. Švenčionių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Leonarda Vilčiauskienė yra įvertinta už daugelį svarbių savybių, tokių kaip prasmingas bibliotekos veiklos plėtojimas, atnaujinimas, profesionalumas, aktyvi visuomeninė veikla, iniciatyvumas telkiant kolektyvą ir vietos bendruomenę.

Taip  įvertintos jos pastangos organizuojant paslaugas, kurios atitinka įvairių žmonių poreikius, ypač skiriant ypatingą dėmesį vaikų užimtumui, skaitymo skatinimo iniciatyvoms ir bibliotekos žinomumo didinimui. Šis apdovanojimas ne tik atspindi asmeninį vadovo indėlį, bet ir pabrėžia bibliotekos vaidmenį visuomenėje kaip svarbią edukacinės, kultūrinės ir socialinės veiklos centrą.

Švenčionių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

Dalintis straipsniu: